Om mig


PHOTOGRAPHER

Magdalena Evertsson

Hej!

Mitt namn är Magdalena Evertsson och jag föddes 1995, jag befinner mig just nu i Färentuna som ligger ute på Ekerö i Stockholm. Mitt fotografi intresse började år 2010 då jag som 15 år fick min första kamera. Hästar vart en naturlig källa att börja föreviga och därifrån har det bara blivit mer utmaningar och roligare motiv!


Min passion för fotografi ligger i att fånga känslor och framförallt minnen i bilder. Med mina bilder vill jag förmedla ett minne som i sin tur ger dig som klient en eller flera känslor från det ögonblicket som bilden togs. Det kan vara kärlek, skratt, tårar eller sorg. Det kan vara från ert bröllop, en stund i parken med barnen eller på tävliongsbanan med hästen. En bild säger sannerligen mer än tusen ord eftersom att det med ord inte riktigt går att beskriva vad vi känner alla gånger. Just det vill jag fånga med mina bilder.


Jag har studerat en kurs på södertörns högskola kallad "Digital Fotografi och bildbehandling vilket lade en bra teknisk grund för den fotografering jag utövar.


För tillfället fotograferar jag med en Canon EOS 70D med diverse tillbehör, objektiv och blixtar beroende på omständigheterna.


Förutom att hålla på med fotografi så är mitt stora mål i livet att utbilda mig till veterinär. Så det är något jag försöker att uppfylla så snart som möjligt!

“Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.”Aaron Siskind


Magdalena Evertsson

Bröllops, familj & djurfotograf


Min passion för fotografi har alltid grundat sig i att fånga ärliga känslor på bild. Det kan vara skratt, glädje och lycka på er bröllopsdag, en dag med familjen i parken eller blivande tavlor på familjemedlemmar på fyra ben. När bilderna ger dig minnen och känslor, då har jag lyckats med mitt arbete.


KONTAKT


Email:

Info@evertssonfoto.se


Telefon:

(+46) 736 38 80 55


Copyright © All Rights Reserved 2018