Om mig

EVERTSSONFOTO

Fotograf Magdalena Evertsson

Om mig


Mitt namn är Magdalena Evertsson och jag föddes 1995, jag befinner mig just nu i Uppsala. Mitt fotografi intresse började år 2010 då jag som 15 år fick min första kamera. Hästar vart en naturlig källa att börja föreviga och därifrån har det bara blivit mer utmaningar och roligare motiv!


Min passion för fotografi ligger i att fånga känslor och framförallt minnen i bilder. Med mina bilder vill jag förmedla ett minne som i sin tur ger dig som klient en eller flera känslor från det ögonblicket som bilden togs. Det kan vara kärlek, skratt, tårar eller sorg. Det kan vara från ert bröllop, en stund i parken med barnen eller på tävlingsbanan med hästen. En bild säger sannerligen mer än tusen ord eftersom att det med ord inte riktigt går att beskriva vad vi känner alla gånger. Just det vill jag fånga med mina bilder.


Jag har studerat en kurs på södertörns högskola kallad "Digital Fotografi och bildbehandling vilket lade en bra teknisk grund för den fotografering jag utövar.


För tillfället fotograferar jag med en Canon EOS 70D med diverse tillbehör, objektiv och blixtar beroende på omständigheterna.

Copyright @ All Rights Reserved