Bröllop

Bröllopsfotografering


 

Jag vill hjälpa er att fånga alla skratt, tårar, all glädje och all kärlek under er stora dag. Ni ska kunna se tillbaka på eran dag genom bilderna och minnas alla känslor och kärlek.

 

En bröllopsfotografering ser olika ut beroende på vad ni som par har för tankar och önskemål. En del vill bara ha fotografering innan vigseln, andra endast under vigseln och vissa vill ha under hela dagen och sent in på natten.

 

Jag är öppen för alla förslag, så tveka inte på att höra av er om ni har frågor. Jag har erfarenhet från tidigare bröllopsfotograferingar och har dessutom byggt upp en portfolio, som ni mer än gärna får ta del av om så önskas.

 

Mina priser varierar beroende på fotograferingens längd, innehåll, upplägg och hur många bilder ni vill ha. Allt kan anpassar efter era önskemål och er dag. Känner ni att jag är rätt för er eller är ni intresserade av mer information kring priser eller bilder, skicka iväg ett mail till: info@evertssonfoto.se!

Alexandra & Tobias Hagtorn

26 Juni, 2017


Den 26 Augusti 2017 var det dags för bröllop. Dagen innan hade varit regnig och grå men dagen till ära bjöds det på klarblå himmel och sol. Hela dagen gick i kärlekens tecken med en vigsel bland blommor och natur och en personlig mottagning i trädgården med magiskt kvällsljus och vackra, emotionella tal.

Nadine & Pierre Brink

10 Juni, 2017

 

10 Juni var det dags för årets första sommarbröllop för mig. Vädret var helt fantastiskt och brudparet lyste med kälek. Efter en helt magisk vigsel i kyrkan bar det av till festlokalen där det bjöds på förfriskningar, musik och dans. Allt som självklart fångades på bild. Dagen gick i ett och en 10 timmar fotografing kändes som ingenting! Bilderna är idag några av dem finste jag tagit!

Camilla & Johan Persson

23 Juli, 2016

 

23 Juli 2016. En dag då kärleken gick att ta på. Mitt första bröllop och ett av de vackraste jag varit på. En magisk vigsel i kyrkan där brudparet sedan blev hämtade med häst och vagn. Såna magiska porträttbilder och bland de lyckligaste paret jag sett när dem dansade sig ut ur kyrkan hand i hand!

Copyright @ All Rights Reserved