Djur & Familj

Porträtt & Familjebilder


Utan familj och vänner så blir livet ganska tomt. Det är därför jag vill hjälpa er att fånga all er kärlek och era skratt på bild. Så att ni alltid har varandra när till hands, även om ni är långt ifrån varann.


En familjefotografering innebär en massa skratt, bus och lek. Den innebär syskonkärlek och kiv. Allt som gör just er till den familjen ni är. För mig är det viktigt att ni känner er bekväma, avslappnade och kan interagera med varandra utan hämningar. Mitt jobb är inte att ta den "perfekta" bilden, eller att rada upp barnen utan minsta skavank. Mitt jobb är att fånga er familj, er dyanamik och era känslor, på bild. Och det kan jag bara göra genom att dela era skratt och delta i eran lek.


Detsamma gäller om du och din partner vill ha nya bilder på er tillsammans. Oavsett vilka ni är så kommer jag att ge er en rolig upplevelse framför kameran där ni glömmer bort att den ens är där.


Tveka inte på att höra av er om ni har frågor eller funderingar eller om ni helt enkelt vill boka. Jag kommer självklart hem till er eller eran förvalda plats.


Djurfotografering


Eftersom mitt fotografi intresse startade med att fotografera hästar i alla dess former så ligger det mig mycket varmt om hjärtat. Oavsett om det handlar om tävling eller bus i hagen! Våra bästa vänner på fyra ben är idag en stor del av familjen. Det betyder också att vi idag mer än gärna vill ha dem på väggen och vi vill minnas!


Att fånga sin bästa vän på bild är viktigt. Både för att minnas men också för att bevara känslor och framförallt för att alltid kunna se sin bästa vän! Oavsett om du söker exteriörfotografering för utställningsdjuret eller bara mysiga promenadbilder som gör sig mer än väl på arbetsbordet så finns jag här för att hjälpa!


Jag är uppväxt med både hund och katt och har genom åren fotograferat mer katter och hundar än vad jag kan räkna. Många bilder som idag blivit kära minnen som hjälper genom sorg och som ger glädje.


Behöver du fotograf på nästa tävling eller utställning? Eller vill du kanske ha fina bilder i hagen, en ny profilbild eller ska du sälja? Då finns jag som hjälp för att få till dem där alldeles speciella bilderna!


Copyright @ All Rights Reserved