Tjänster


PHOTOGRAPHER

Magdalena Evertsson

Bröllopsfotografi

Föst och främst vill jag tacka för att ni funderar på om jag kan vara rätt fotograf för er stora dag! Det är en ära!


Att fotografera bröllop har för mig blivit en otrolig upplevelse. Att få chansen att fånga någon annans stora dag i känslofyllda bilder där varje bild ger ett minne som föralltid ska hållar kärt, det är för mig en otrolig sak.


För er del, så ta tillfället i akt och kolla igenom mina bilder, vad ni tycker och känner. Skicka gärna iväg ett mail med frågor och funderar så kan vi utan problem gå vidare därifrån. Ingenting är omöjligt och det är er stora dag!

Hund- och Kattfotografi

Även våra familjemdelemmar på fyra ben är en del av oss. Därför är det också viktigt att föreviga dem med bilder.


Minnen av våra fyrbenta vänner kan finnas med oss föralltid genom bilder.  Känslor och kärlek som aldrig kommer att försvinna.


Oavsett om det handlar om att fånga kattungarna, hundens sista eller första år eller mysiga gosbilder så löser vi det. Möjligheterna är oändliga! Både hundar och katter är fantastiska varselser att fånga på bild. Mitt i en lek, brevid syskon eller klättrande i träd. Oavsett så blir det härliga bilder med mycket känslor och minnen som kommer väckas varej gång ni ser på bilderna.

Familjefotografi

Fånga er och era barn på eviga bilder där er kärlek och era skratt kan kännas. Låt era minnen fastna i tiden.


Familjebilder är en del av hemmet. Minnen, känslor, lycka och skratt samlat på ett och samma ställe. Att föreviga sina barn, sina föräldrar eller hela släkten är en fantastisk möjlighet som bara måste tas tillvara på.


En fotografering med mig ska enbart innehålla skratt,vara avslappnat och härligt utan krav eller förväntningar. Vi kommer skratta, busa och umgås. Mitt i allt det kommer jag fånga era egenskapade ögonblick utan poserande och ögonblick fyllda av kärlek.

Hästfotografi

Ska du tävla? Kanske vill du föreviga dig och din häst eller ponny på en vacker äng? Saknar du exteriös bilder inför utställning eller avel eller vill du bara föreviga ett ridpass?


Att fotografer hästar var det som fick mig att börja fotografera och väckte mitt intresse för att omvandla ljus och ögonblick till minnen och känslor. Jag vänder mig till dig för att höra dina önskemål och vad du har för visioner kring just dina bilder.


Hästar är magnifika djur som gör sig bra i bilder oavsett om det är uppklött med knoppar och vita schabrak eller bus i hagen med sina kompisar.

Magdalena Evertsson

Bröllops, familj & djurfotograf


Min passion för fotografi har alltid grundat sig i att fånga ärliga känslor på bild. Det kan vara skratt, glädje och lycka på er bröllopsdag, en dag med familjen i parken eller blivande tavlor på familjemedlemmar på fyra ben. När bilderna ger dig minnen och känslor, då har jag lyckats med mitt arbete.


KONTAKT


Email:

Info@evertssonfoto.se


Telefon:

(+46) 736 38 80 55


Copyright © All Rights Reserved 2018